Cégtörténet

Tisztelt Látogató!

Az Árpád Érembolt tulajdonosaként köszönöm, hogy felkereste honlapunkat és termékoldalainkon túl múltunkra és jelenünkre is kíváncsi.

1987–ben lelkes amatőrként kezdtem felépíteni első gyűjteményemet a Petőfi Csarnok legendás „szakmai vásárán”. A 90-es évek derekától életformámmá vált az érmézés. Vidéki börzék, külföldi vásárok, majd 1999-ben megnyitottam első üzletemet a Teréz körút egyik házában, 2010 óta pedig nagyobb eladótérrel várom a gyűjtőket és eladni szándékozókat Jókai utcai éremboltomban. (Lásd „Panorámakép üzletünkről” menüpontot.)

Ma már Önöknek gyűjtök, de még mindig ugyanazzal a vadászszenvedéllyel, mint húsz évvel ezelőtt. A ritka vagy különleges darabok mai napig megörvendeztetnek, még ha el is adom – hisz ma már elsősorban kereskedő vagyok. Szívesen adok tanácsot értékálló gyűjtemény felépítéséhez vagy befeketetési célú vásárláshoz.

Vallom, hogy egy üzletkötés akkor korrekt és sikeres, ha mindkét fél elégedett. A gyűjtő örömmel viszi haza az áhított érmét, aki elad, szívesen visszatér, ha újabb régi pénzt talál a nagypapa fiókjában, a kereskedő pedig munkájáért és befektetett pénzéért haszonra tesz szert. Ennek szellemében dolgozok Puskás Zoltán kollégámmal együtt nap mint nap.

Perger Árpád, tulajdonos