Felvásárlás

Az Árpád Érembolt 1999. óta foglalkozik magyar és külföldi papírpénzek, arany-, ezüst- és egyéb ötvözetű fémpénzek kereskedelmével. Profilunkba tartozik emlékérmek, szükségpénzek, plakettek, kitüntetések és jelvények adásvétele is.

FELVÁSÁRLÁS MENETE

Üzletünk nyitvatartási ideje alatt a személyesen behozott darabokra pontos és aktuális értékbecslést adunk.

  • Üzletünk címe: Árpád Érembolt – 1066 Budapest, Jókai utca 18.
  • Hétköznap 10.00–18.00 óra
  • Szombaton és vasárnap, valamint ünnepnapokon üzletünk ZÁRVA tart!

Telefonon történő megkeresés esetén tájékoztató árakat adunk minimál és maximál ár megadásával, mivel a pontos érték megállapításához szükséges a személyes állapotvizsgálat.

  • Tel.: +36-1-269 1244, Mobil: +36-20-937 0750
  • Hétköznap 10.00–18.00 óra között
  • Szombaton és vasárnap, valamint ünnepnapokon üzletünk ZÁRVA tart, ezeken a napokon sem telefonon, sem e-mailben történt megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni!

E-mailben történő megkeresés esetén csatolt fénykép alapján adunk értékbecslést minimál és maximál ár megadásával, mivel a pontos érték megállapításához szükséges a személyes állapotvizsgálat.

  • E-mail: [email protected]
  • Szombaton és vasárnap, valamint ünnepnapokon üzletünk ZÁRVA tart, ezeken a napokon sem telefonon, sem e-mailben történt megkeresésekre nem áll módunkban válaszolni!

Nagyobb gyűjtemények, hagyatékok értékbecslése előzetes időpont-egyeztetés után lehetséges.

Az előzetes értékbecslés díjtalan.

Az általunk adott értékbecslés pillanatnyi felvásárlási érték megadását jelenti, mely azonban – piaci események, arany- és ezüst árfolyamok, stb. miatt – állandóan változik, így csak tájékoztató jellegű, a közlés pillanatában érvényes és az Árpád Érembolt részéről nem minősül vételi ajánlatnak.

Üzletünkben, a személyes állapotvizsgálat során adott értékbecslés esetén, amennyiben az ügyfél az azonnali eladás mellett dönt, az értékbecslés szerinti felvásárlási értéken megvásároljuk a darabokat,
DE! az Árpád Érembolt fenntartja magának a jogot, hogy a személyes állapotvizsgálat után eladásra kínált darabok felvásárlását esetlegesen, indoklás nélkül elutasítsa!

Megegyezés esetén a felvásárlás készpénzes fizetéssel történik üzlethelyiségünkben.